Evenimentul Zilei > Monden > „Love by Design” Filmul făcut în România s-a vândut în toată lumea
„Love by Design” Filmul făcut în România s-a vândut în toată lumea

„Love by Design” Filmul făcut în România s-a vândut în toată lumea

Giulia Nahmany spune că fi lmul produs de ea rulează în SUA de două ori pe săptămână

Filmul american „High Strung”, producție ce este așteptată în SUA în această vară, are în distribuție două românce, pe Giulia Nahmany și pe Maia Morgenstern. Este pentru a doua oară când Giulia Nahmany „atacă” Cetatea Filmului. Dacă acum este doar actriță, anul trecut, Giulia Nahmany juca, dar și semna producția filmului „Love By Design”. Despre cum a fost primit debutul ei cinematografic în America, artista a vorbit pe larg pentru EVZ. „«Love by Design» a avut și va avea în continuare succes. A fost primit extraordinar de bine pe piața internațională, mai ales la televiziuni. Pot spune că până în prezent s-a vândut pe aproape tot mapamondul. Distribuitorul filmului din America urmează ca, în scurt timp, să încheie ultimele deal-uri pentru a acoperi toate spațiile… De exemplu, în SUA, filmul rulează la TV de două ori pe săptămână și sunt persoane care au avut plăcerea de a-l viziona de mai multe ori… Pe scurt, a fost un real succes!”, a povestit artista.


FOTO: Maia Morgenstern este Markova în „High Strung”Mulți bani din film

Giulia este o femeie de afaceri, cu o linie cosmetică care- i poartă numele, dar și cu o linie de bijuterii care a pătruns, de câțiva ani, pe piața americană. Am întrebat- o cât de profitabil este să investești în filme la Hollywood. „Da, am o linie de bijuterii și de cosmetice, dar adevărat vă spun că, pe termen lung, investițiile cinematografice sunt mult mai profitabile, cu condiția de a investi inteligent. Nu voi intra aici în detalii, dar vă pot spune că este logic ca, la o producție mare, pentru care închizi toate deal-urile în prealabil cu marile case de distribuție (MGM, Universal, 20th Century Fox, etc.), să știi că va avea succes, să ai încredere că și răsplata va fi pe măsură. După cum toată lumea știe, piața din România este foarte volatilă în domeniul afacerilor… Mi-aș dori să fie mai stabilă”, a spus Giulia Nahmany.


FOTO: „High Strung” are la bază experiența autobiografi că a artistei Janeen Best Damian, care este scenarist, dar și coproducător al fi lmului. Janeen Best Damian a urmat școala de balet din New York și a dansat în celebrul show TV „SolidGold” 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.