Lorena Șerban, creator de conținut din Brașov, a intrat în topul Instagram la nivel mondial, în ceea ce privește clipurile de tip reel. Tânăra româncă a reușit să o bată pe Kylie Jenner, o cunoscută personalitate de televiziune și femeie de afaceri.

Lorena Șerban – în topul Reel al Instagramului

Totul a început de la un trend de pe rețeaua de socializare Instagram – Aurora Trend, ce presupunea încărcarea unui clip scurt de tip reel cu utilizarea unui anumit tip de filtru. La trei săptămâni după încărcarea clipului pe Instagram, Lorena Șerban a strâns aproape 100 de milioane de vizualizări.

 

Vezi această postare pe Instagram

Astfel, tânăra româncă a depășit-o pe Kylie Jenner, al cărei cel mai popular clip de tip reel avea 77 de milioane de vizualizări.

De la bullying la Beauty influencer

În societatea actuală, bullying-ul nu mai reprezintă o surpriză. Lorena Șerban și-a relatat povestea public, acum doi ani de zile. Din cauza bullying-ului, Lorena Șerban a devenit anorexică, notează alephnews.ro.

Lorena Șerban, Influencer: „Când am ajuns la pubertate am început să mă îngraş şi lucru ăsta a fost văzut şi de colegii mei care au început să râdă de mine şi să-mi zică lucruri urâte şi văzând că mă afectează şi că răspund cumva negativ la insultele lor, au continuat şi s-au agravat chestiile astea şi m-a afectat foarte, foarte tare”. 

După mai multe ședințe de terapie, tânăra a căpătat mai multă încredere în ea și a hotărât să facă anumite schimbări pe plan personal și nu numai.

Astăzi, Lorena Șerban este un model al multor tinere și reprezintă un simbol al frumuseții pe social media. Activitatea sa pe Instagram a debutat în anul 2017 și a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute influencerițe printre tinerele românce. În pandemie, Lorena Șerban a cucerit și utilizatorii Tik Tok cu conținutul postat.

Tânăra, stabilită la momentul actual în Cluj-Napoca, a fost desemnată recent drept Best Fashion and Beauty Tik Tok influencer și a absolvit Facultatea de Nutriție și Dietetică UMF Cluj.