Loredana pleacă în turneu prin ţară şi în Republica Moldova

Loredana pleacă în turneu prin ţară şi în Republica Moldova

După ce a lansat luna trecută single-ul "Lumea ta", interpretat împreună cu Carla's Dreams şi ca urmare a succesului pe care l-au înregistrat concertele "Magic" din noiembrie de la Sala Palatului, Loredana va porni în martie într-un turneu naţional de amploare prin România şi Republica Moldova.

"De-abia aştept sa pornim cu spectacolul 'Magic' în toată ţara şi în Republica Moldova, la Chişinău! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!", a spus Loredana.

Nu va lipsi

Celebra cântăreaţă promite showuri în Constanţa, Galaţi, Piteşti, Chişinău, Iaşi, Botoşani, Suceava, Oneşti, Bacău, Braşov, Ploieşti, Târgu Mureş, Cluj, Oradea, Timisoara si Deva. Datele urmează a fi anunţate săptămâna aceasta. Loredana le va oferi fanilor mai bine de două ore şi jumătate de muzică de toate genurile, de la muzica populară sau lăutărească, până la pop, hip hop şi dance. Playlist-ul concertelor va conţine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single "Lumea ta", interpretat împreună cu Carla's Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie. "La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multă căldură noul single, 'Lumea ta', cântat cu Carla's Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm!", a adăugat Loredana.

Ne puteți urmări și pe Google News