Loredana, cel mai vesel cântec de despărţire

Loredana, cel mai vesel cântec de despărţire

Artista va lansa marţea viitoare prima proiecţie a videoclipului "Rain, Rain".

Bucurie mare printre fanii Loredanei. Marţi, 14 iunie, vedeta îşi lansează primul videoclip 3D, "Rain, Rain", o producţie MediaPro Music. Şi pentru că Loredana ne-a obişnuit deja cu show-uri spectaculoase şi inedite, "Rain, Rain" este un scurt metraj în 3D, combinat cu animaţie originală, filmat în Los Angeles şi în deşertul Mojave. Nicio surpriză, având în vedere că Loredana se reinventează cu fiecare album.

Pentru realizarea videoclipului Loredana a lucrat cu nume mari ale cinematografiei mondiale, cum ar fi regizorul Julien Rocher sau regizorul francez Pitof.

Un cântec scris în New York

Ne puteți urmări și pe Google News

"Sunt fericită să aduc puţină ploaie pe timp de vară pentru fanii mei. Videoclipul «Rain, Rain» este unul inedit pentru că este realizat ca un scurt metraj, în 3D, cu animaţie originală. Acest proiect îndrăzneţ a fost filmat în totalitate în Los Angeles şi în deşertul Mojave (unde s-au filmat videoclipuri celebre precum "Frozen" al Madonnei şi "You Are Not Alone" al lui Michael Jackson)", a spus artista.

Regia videoclipului este semnată de regizorul francez Julien Rocher, iar animaţia 3D îi aparţine regizorului francez Pitof (Jean Christophe Comar), cel care a regizat "Catwoman" cu Halle Berry.

"Este un cântec scris într-un moment de graţie, anul trecut la New York, care va beneficia de un videoclip pe măsură. Mulţumesc celor implicaţi în acest proiect şi lui Nicolas Ullman, actorul care joacă alături de mine în videoclip", a adăugat Loredana.

Evenimentul nu avea cum să treacă neobservat. Lansarea, pentru presă şi fani se anunţă a fi specială. Prima proiecţie a videoclipului se va face la Hollywood Multiplex, în Mall Vitan, de la orele 10.30. În sală se va putea afla însă doar un număr limitat de persoane.

Cei care doresc să nu lipsească pot câştiga invitaţii duble accesand site-urile Urban.ro, MTV. ro, ProFM.ro şi pagina oficială de Facebook a Loredanei.

O poveste în patru ore

Ideea melodiei îi aparţine Loredanei, iar cântecul s-a născut în New York, în doar patru ore, cu ajutorul muzicienilor Jeremy Adelman şi Bruce Driscoll, doi prieteni de-ai vedetei.

Despre primele idei, dar şi cum s-a transformat întregul videoclip, a povestit chiar Loredana pentru "Evenimentul zilei": "Rain Rain s-a născut într-o după- amiază splendidă de vară, anul trecut, în 2010, într-un studio din Soho (New York). Am scris cântecul împreună cu doi prieteni, muzicieni extraordinari, Jeremy Adelman si Bruce Driscoll, de la A la Z în patru ore: beat, versuri, armonii, voce, backing vocals, magic!"

"Cântecul a pornit de la ideea mea. El, iubitul din poveste, aşteaptă în ploaie, în faţa casei, un semn de la ea. Apoi, casa am transformat-o într-un turn, pe ea într-o prinţesă, ca într-o fantezie pastorală post-modernă. Melodia pe care am descoperit-o împreună cu menestrelii mei Jeremy şi Bruce inspiră «joy and happiness». Am căutat însă un «twist» în versuri, care să îi dea o altă semnificaţie. Aşa s-a născut poate cel mai happy cântec de despărţire pe care l-am scris vreodată", a continuat aceasta. <iframe width="560" height="450" src="http://www.youtube.com/embed/RP1upBjk7wI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Am scris cântecul împreună cu doi prieteni, muzicieni extraordinari, Jeremy Adelman si Bruce Driscoll, de la A la Z în patru ore." LOREDANA GROZA, artistă