Logan şi Sandero, pregătite de F1

Logan şi Sandero, pregătite de F1

Renault a surprins la Salonul Auto de la Sao Paolo, Brazilia, prin prezentarea a două modele inedite, Logan Sport şi Sandero Sport, informează automarket.ro.

Cele două modele sunt vopsite în galben şi prezintă inscripţia "F1 Team", făcând trimitere la celebrul kit de caroserie Sport F1 Team, folosit de Renault pentru modelele Clio şi Megane.

Ca o particularitate, Sandero Sport este prevăzut în partea din spate cu un deflector şi un eleron sportiv, dispozitive ce au rolul de a îmbunătăţi coeficientul aerodinamic al automobilului. Renault nu a oferit detalii despre ce motorizările cu care vor fi echipate cele două modele.

În lipsa unui anunţ oficial, se pare că Renault Sandero Sport si Logan Sport vor fi disponibile într-un număr limitat pe piaţa din Brazilia, iar în viitorul apropiat urmează să îşi facă debutul european.

Ne puteți urmări și pe Google News

Directorul Sandero la nivel mondial, Sophie Albertus, declara în luna iunie, pentru Ziarul Financiar, că modelul Logan Sedan Sport va fi lansat în 2009. Noul Logan va avea aceeaşi motorizare cu modelul de succes Renault Twingo Sport: motor de 1,6 litri şi 133 de cai putere.