Peste 40 de hoteluri de lux din Grecia şi Cipru vin în România la ceea de a VIII-a ediţie a târgului de joburi HappySummer JobFair, care va avea loc la Centrul de Conferinţă IBIS Hotel – Palatul Parlamentului, Str. Izvor Nr.82-84, în perioada 24 – 25 Februarie 2012.
Se caută ospătari, salvamari, animatori
Conform organizatorilor, angajatorii preferă tinerii români, deoarece se adaptează uşor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi străine şi învaţă repede. Joburile disponibile sunt: ospătar/ospătăriţă, ajutor ospătar, barman/barmaniţă, asistent bar, asistent recepţie, recepţioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, cameristă, asistent spa, salvamar, ajutor bucătar, grădinar, lucrător mentenanţă.
Salarii de 500-700 de euro/lună
Ofertele de locuri de muncă sunt sezoniere (martie – noiembrie). Tinerii angajaţi vor putea câştiga 500 – 700 EURO net /lună, cazarea şi mesele fiind asigurate gratuit. Tinerii care vor participa la Târgul de joburi HappySummer vor putea susţine interviuri pentru obţinerea unui job entry-level şi pot semna pe loc oferta de job pentru unul din posturile disponibile!
Nu este necesară experienţa
Angajatorii caută tineri romani între 18-30 ani, vorbitori de limbi străine: engleză, rusă, germană, franceză, italiană sau greacă. Experienţa în domeniu nu este necesară, persoanele angajate vor beneficia de training înainte de plecare şi la locul de muncă. Candidaţii care doresc să obţină o calificare în domeniul hotelier, vor putea urma un curs de formare profesională şi pot obţine un atestat profesional.  
Interviu de preselecţie
Persoanele interesate să participe trebuie să susţină un interviu de preselecţie cu reprezentanţii ICEPWORLD, agenţia de recrutare care organizează târgul, să depună un dosar şi să participle la trainingurile organizate de acesta. Preselecţia va fi organizată la nivel naţional în centrele de recrutare ICEPWORLD din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Targu-Mureş şi Craiova, în perioada 16 Ianuarie – 22 Februarie.
Aplicaţii online
Candidaţii interesaţi pot trimite CV pe [email protected] sau pot aplica online: www.happysummer.ro/apply. Candidaţii preselectaţi de ICEPWORLD vor beneficia de un loc de muncă garantat, asistenţă în vederea întocmirii dosarului de angajare, training înainte de plecare, organizarea călătoriei până la locul de muncă, asistenţă pe toată perioada şederii în străinătate, iar la sfârşitul programului vor putea obţine certificat internaţional sau atestat de calificare în domeniul hotelier (ospătar, barman, bucătar, recepţioner).