Pe 4 octombrie duo-ul electro pop LMFAO, care a obţinut anul acesta şase premii la Bilboard Music Avards, va susţine pe Arenele Romane un superconcert. Trupa, formată din Redfoo şi Sky Blu, a trimis deja firmei organizatoare „rider-ul” cu pretenţiile celor doi componenţi ai formaţiei.

Pe lângă cerinţele absolut normale americanii vor neapărat să viziteze castelul lui Dracula, dar şi cele mai cunoscute obiective turistice ale Capitalei. Membrii trupei au mai subliniat ca vor să ştie programul minut cu minut şi au cerut să aibă permanent un aparat de măsurat intensitatea vantului.

Redfoo şi Sky Blu au cerut şi un spatiu pe scenă unde vor avea amplasata o mini garderobă, urmând să se schimbe împreună cu dansatorii chiar în fata spectatorilor.

Pretenţia care i-a lăsat pe organizatori fără grai e cea legată de prezervative. Băieţii vor două tipuri speciale de prezervative, «Trojan Magnum sized condoms » şi «Durex ribbed for her pleasure condoms», pe care să le aibă pregătite în spatele scenei. Surse din cadrul Unilife, agenţia din Turcia care a adus LMFAO la Bucureşti, susţin că totalul costurilor pentru show ating suma de 350.000 de euro, inclusiv construcţia scenei.