Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Pleşoianu: „De ce nu s-a dat de-a dura niciun DEONTOLOG atunci când Cioloş a spus că vrea o linie de feribot prin Munții Caucaz”. VIDEO în articol
Liviu Pleşoianu: „De ce nu s-a dat de-a dura niciun DEONTOLOG atunci când Cioloş a spus că vrea o linie de feribot prin Munții Caucaz”. VIDEO în articol

Liviu Pleşoianu: „De ce nu s-a dat de-a dura niciun DEONTOLOG atunci când Cioloş a spus că vrea o linie de feribot prin Munții Caucaz”. VIDEO în articol

Deputatul Liviu Pleşoianu reîmprospătează memoria „deontologilor” care au închis ochii faţă de „tâmpenia monumentală debitată de domnul premier tehnocrat CIOLOȘ”, dar au grijă să reacţioneze la gafele celor din guvernul PSD.

"Cioloş vrea linie de feribot prin… Munții Caucaz", a scris deputatul PSD pe contul personal de socializare.

Liviu Pleşoianu: " Despre gafele premierilor… Sigur că doamna Dăncilă a gafat. La fel de sigur e însă că niciun #DEONTOLOG nu s-a dat de-a dura și nu și-a smuls părul de pe cap de revoltă în 2016, atunci când #Salvatorul_CIOLOȘ ne explica în direct cum va rezolva el să treacă vapoarele pesteee… Munții Caucaz!", a comentat deputatul.

Dacian Cioloş şi GEOGRAFIA

"Premierul Dacian CIOLOȘ – expert de renume mondial în #GEOGRAFIE, anul de grație 2016: "Dacă facem legătura între portul Constanța și portul Baku, din Georgia (…) Intenția este să creăm o linie de feribot între Baku și Constanța…"

Păi ce făcurăm, domnu' tehnocrat? Tocmai dumneavoastră (#LUMINA, #SALVATORUL_ROMÂNIEI) să nu știți că Baku nu e absolut deloc în Georgia!? Să nu știți dvs. că Baku e, de fapt, capitala Azerbaidjanului!? Aproape că îmi pare rău că nu mai sunteți premier!

Ați fi fost nu doar singurul premier din lume, dar chiar singurul om de pe planetă capabil să creeze o linie de feribot prin Munții Caucaz!

Cu așa o minune a tehnicii, sunt ferm convins că ați fi câștigat lejer și Premiul Nobel! În fond, doar un om atât de capabil ca dvs. ar fi în stare de așa ceva. Pentru dvs., nu e necesar să "mutați munții din loc". Dvs., domnule CIOLOȘ, sunteți capabil să-i traversați cu vaporul!

Păi ce făcurăm, domnii #DEONTOLOGI? Chiar așa? Ia să vedem, acum – că tocmai v-am atras atenția – câți dintre dvs. vă veți declara #JENAȚI și chiar #VEXAȚI de tâmpenia monumentală debitată de domnul premier tehnocrat CIOLOȘ!?", a comentat politicianul pe Facebook.

VIDEO: