Liviu Mihaiu, din nou „Guvernator”

Liviu Mihaiu, din nou „Guvernator”

După cinci luni la conducerea Deltei Dunării, jurnalistul Liviu Mihaiu revine în rolul de Guvernator. El va realiza emisiunea „Guvernatorul” care va fi difuzată în fiecare duminică la Realitatea TV, începând cu 26 aprilie, de la 21:30.

Prima parte a show-ului va fi o confruntare de idei între două tabere opozante. Diverse situaţii conflictuale vor fi aduse în arena „Guvernatorului”, cu susţinători şi opozanţi, şi vor fi disecate de invitaţii lui Liviu Mihaiu. În acest război al opiniilor şi al argumentelor, moderatorul va avea un rol activ şi se va implica în discuţii, balanţa fiind echilibrată de un invitat permanent, exponent al taberei adverse.

Cea de-a doua parte a „Guvernatorului” va fi o înlănţuire a celor mai spectaculoase declaraţii, imagini, întâmplări ori subiecte de conversaţie ale săptămânii care se încheie, care vor fi comentate împreună cu un invitat.

"Este guvernarea unui balamuc în cheie satirică, a unei Realităţi interpretate detaşat şi hohotit pe-alocuri. M-a bântuit întotdeauna inconfortabil rolul de justiţiar morganatic, apocaliptic, de alegeri, de care, sincer să fiu, m-am cam plictisit şi nici nu mă reprezintă în splendoarea preocupărilor mele. Şi nici nu face bine la inimă, minte şi literatură. Eu fac televiziune ca s-o fac de ras, ca să parafrazez o spusă celebra a lui Eugen Ionesco”, declară Mihaiu despre noul său proiect.

Ne puteți urmări și pe Google News