Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea satisface curiozitatea Ralucai Turcan
Liviu Dragnea satisface curiozitatea Ralucai Turcan

Liviu Dragnea satisface curiozitatea Ralucai Turcan

Aflat in Statele Unite, Liviu Dragnea a precizat miercuri ca a avut "o discutie informala foarte buna" cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie Trump. Dragnea a raspuns astfel provocării PNL. "Să spună public şi transparent la câte evenimente participă cu ocazia învestirii lui Donald Trump", a solicitat Raluca Turcan, Președintele interimar al PNL.

Dragnea a mentionat ca l-a asigurat pe acesta ca actualul guvern de la Bucuresti va respecta angajamentul Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru aparare.

"Astazi am avut o discutie informala foarte buna cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie Trump. Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite si despre faptul ca securitatea nationala si stabilitatea reprezinta doi factori esentiali pentru dezvoltarea si prosperitatea unei natiuni. L-am asigurat ca actualul guvern de la Bucuresti va respecta angajamentul Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru aparare, iar dansul mi-a confirmat interesul special al SUA fata de Romania si dorinta noii administratii americane de a dezvolta parteneriatul cu tara noastra", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

O alta intalnire a avut loc cu domnul Ed Royce: "Am avut ocazia de a mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce.
A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile.
I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că Rommânia va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice."

Reacțiile pe pagina de socializare nu au întârziat să apară:

"De fapt asta era scopul PSD-ului ……pentru populatia care a votat PSD. Sa il scape pe Dragnea de dosar si sa scoata afara din puscariile statului politicienii corupti si oamenii de afaceri aliati PSD-ului. Si pe langa ei ies peste 2000 de infractori si criminali:)! PSD s-a cac…..t pe alegatorii lor si implicit pe Romania!"

"In ce limba ati vorbit eu cred ca ati plecat sa va pierdeti urma ca Sebastian Ghita pentru ca cred ca nu o sa va placa ce va asteapta la intoarcere! !!"

"Ce frumos vorbiti despre parteneriate! N-ati fost atent deloc la ce a transmis Trump despre parteneriatele NATO sau cele economice. La ce aveti o gloata intreaga de consilieri? Dvs. intelegeti discutiile care se petrec la nivelul dvs.?"

"Felicitari domnule Dragnea!!! Sa va ajute dumnezeu sa veniti sanatos acasa ,si sa faceti din tara asta – un colt de rai. Sunteti un om calculat, stapan pe declaratiile pe care le faceti, inteligent. Nu va lasati doborat de dusmani!! Mult succes!!!"

"Sa va intoarceti cu bine. Avem mare nevoie de dumneavoastra. Dusmanii dau tarcoale!"

"Boss, vino repede acasa! Grindi n-a putut sa -l scoata pe tatucul Felix. Nu i-a iesit manevra. Motanelul e suparat foc, ca a asteptat, degeaba, toata noaptea cu bocceluta pregatita momentul eliberarii…."

"Domnule presedinte Liviu Dragnea, aveți privilegiul să vă aflați la evenimentul planetar al anului 2017! Folositi -l in interesul României, puneți bazele unei colaborări strânse, veți fi următorul președinte al țării! Schimbarea de aici incepe!
Romania trebuie să-și recapete prestigiul in lume!"