Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Dragnea, atac dur la fiţele lui Ponta de Monte Carlo: „Noi alergăm să câştigăm alegerile şi tu mergi la raliu?!”
Liviu Dragnea, atac dur la fiţele lui Ponta de Monte Carlo: „Noi alergăm să câştigăm alegerile şi tu mergi la raliu?!”

Liviu Dragnea, atac dur la fiţele lui Ponta de Monte Carlo: „Noi alergăm să câştigăm alegerile şi tu mergi la raliu?!”

Victor Ponta ar putea renunța să mai participe la raliul de la Monte Carlo. O discuție dură, avută la începutul săptămânii cu numărul 2 în PSD, Liviu Dragnea, l-ar fi pus pe Ponta pe gânduri, susțin surse din PSD, liderul social-democraților fiind înclinat să renunțe la sejurul din Monaco.

Participarea lui Victor Ponta la raliul de fițe de la Monte Carlo a stârnit nemulțumiri mari în PSD. "Asta ne mai lipsea după mutarea cu Geoană…", comentează pe la colțuri pesediștii nemulțumiți. Puțini sunt însă social-democrații care au curajul însă să-i spună lui Ponta verde în față ce gândesc, mai ales când e vorba de critici care îl privesc direct.
Unul dintre aceștia este secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. "Noi alergăm și ne dăm peste cap să câștigăm alegerile și tu mergi la un raliul de 40 de mii de euro. Dă-o-n …, Victore!”, i-ar fi spus, potrivit unor surse participante la discuții, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, lui Ponta, la o întâlnire avută  zilele trecute.
Eternele ironii ale lui Victor Ponta
În stilul său, Victor Ponta i-a răspuns cu o ironie. "Dar nu mă mai duc la raliul Aradului, Liviu", ar fi fost replcia lui Ponta. Același text l-a folosit Ponta și ieri într-o conferință de presă la Arad. El a spus că nu va participa în 2012 la raliul Aradului "decât poate ca spectator".
"Nu ne face bine la imagine, Victore! Înţelege", a insistat Dragnea. "Raliul ăsta e foarte important pentru mine. Nu mă mai duc la nici un raliu în ţară. Nici la Arad, ai văzut", a replicat Ponta.
"Victore, nu vezi că presa e pe tine?", a încercat Liviu Dragnea un ultim argument.

Văzând insistenţele numărului 2 în PSD, Ponta ar fi spus cu jumătate de gură că nu mai merge la Monte Carlo.
Rămâne de văzut dacă preşedintele PSD se va ţine de cuvânt ca şi în alte dăţi când a contrazis seara ceea ce el însuşi afirmase dimineaţă.
Victor Ponta și Liviu Dragnea au făcut în ulimele zile un tur prin organizațiile PSD din Transilvania și Banat. Marți au fost la Timișoara, miercuri la Arad și azi la Cluj-Napoca.
Citiţi şi:

  • Cu un ceas de peste 120 de milioane de lei la mână, Ponta merge la raliu
  • Victor Ponta sau "Să nu crezi ce-ţi spun acum"
  • Ponta: Ciuhodaru, personaj "exotic". Medicul-deputat:să-şi vadă de raliurile lui şi de PSD-ul care îi fuge de sub picioare