„S-au întâmplat lucruri buine și mult prea bune pentru Țară.  Există un grup de companii mari care au vrut și au să aibă activitați în  România, dar să nu plătească la bugetul de stat toate taxele. Este vorba externalizarea profitului. Este vorba de unele multinaționale sau de unele bănci.  Nu cred că sunt legale. Sper că instituțiile statului, au început să prindă curaj și să investigheze astfel de tactici.

Iohannis…el este omul momentului, al românilor. Vine 2019. DDacă anul trecut spunea nu o să mărească nici pensii nici salarii, nu credea în programul de guvernare, punea totul sub semnul întrebării. S-a dovedit că am avut o creștere economică foarte mare, ne-am încadrat în deficitul bugetar, pensile și salariile au crescut, inclusiv salariile de la Administrația Prezidențială au crescut.

A venit anul 2018, au crescut pesniile și salariile iar. Și atunci ceva spune în anul prezidenția 2019, mai ales că de la 1 ianuarie se va prelua președenția UE, Prim-ministrul va relaționa cu miniștrii din toate țările UE. Și acuma, el va spune Alegeți-mă încă odată pentru că nu am făcut nimic. Algeți-mă sp avenți încă 5 ani de scandale și blocaje, de partea noastră ce va fi. Pensii și salarii mai mari?”

 

 Întrebat dacă va candida, liderul PSD a declarat: ”Nu știu. Iohannis vrea să își elimine potențialii candidați. În 2016, nimeni nu ne-a dat șanse, dar partidul a câștigat, sub conducerea mea. Ținta lui Iohannis sunt eu. Eu conduc partidul, eu am prezentat programul de guvernare. Rezultaele au apărut și apar în continuare. Vom adopta noua lege a pensiilor care schimbă în bine situația pensionariilor din România. Omul asta ori trebuie băgat ala pușcărie, ori omorât, ori demonizat. Articole comandate în presa străină. Dar ce nu s-a spus despre mine? Despre familia mea, despre copii mei. Anul trecut luaseră o domnișoară dezbracată ți au zis că e fiica mea”.

În ceea ceprivește situația companiilor străine, Dragnea a declarat ”Companiile finanțează protestele, mișcările precum #REZIST. Iohannis al doilea mandat, este singurul lui obiectiv. Plecând de la casele luate prin fals și până la alte lucruri pe care le-a făcut.

Campaniile nu au ideologii politice, au interese econmice. În momentul în care aceste companii au interese economice care lovesc interesele statului, ce trebuie să facem?. Românii să fie pricipalii beneficiari ai bogățiilor acestei țări, eu asta îmi doresc. Este românism, nu naționalism. Nu pot da nume de companii, dar știu că au început inestigații. Desigur, mai sunt anumiți funcționari care trag frâna.