"Am văzut sau am auzit sau mi-au spus mai mulţi că se discută că (OUG pe justiţie, nr.) sunt făcute pentru mine. Pe mine nu mă interesează. Ca s-o discutăm foarte clar, indiferent ce prevederi vor fi în acele ordonanţe, mie oricum mi se pot face dosare unul după altul. Eu nu mă îmbăt cu apă rece că vor face ei nu ştiu ce ordonanţe şi o să mă scape sistemul din mână. Nu cred aşa ceva pentru că miza este foarte mare”, a spus Dragnea.

El a arătat că, în schimb, sunt nişte obiective asumate de PSD în campania electorală, privind dreturile şi libertăţile fundamnetale ale oamenilor, dreptul la un proces echitabil şi accesul corect la Jutiţie.

„E vorba nu numai de cele două ordonanţe. Este vorba de o abordare serioasă în acest domeniu în care unul din obiective rămâne protecţia judecătorilor pentru a nu mai putea fi influenţaţi de nicio instituţie sau de nicun om, indiferent dce poziţie are în statul român, şi de asemenea, o ridicare a calităţii infrastructurii judecătoreşti. Asta ne interesează în primul rând”, a explicat Dragnea, potrivit Mediafax.