Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea, IRONIZAT în SUA: Are câteva probleme care îl împiedică să ajungă premier
Liviu Dragnea, IRONIZAT în SUA: Are câteva probleme care îl împiedică să ajungă premier

Liviu Dragnea, IRONIZAT în SUA: Are câteva probleme care îl împiedică să ajungă premier

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a devenit vedetă peste ocean, grație OUG 13 și a Legii grațierii corupților din Parlament.

Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite, Rachel Maddow de la postul MSNBC, i-a dedicat lui Liviu Dragnea şi acţiunilor în favoarea corupţiei întreprinse de Guvernul PSD-ALDE un discurs sarcastic. Audiența emisiunii lui Rachel Maddow este deseori peste cea a CNN, cel mai important post de stiri din Statele Unite, potrivit AdWeek.

„Liderul partidului de guvernământ din România are câteva probleme care îl împiedică să-şi împlinească dorinţa de a ajunge prim-ministru. Una, este o condamnare pentru acuzaţii de corupţie. A doua, sunt noi acuzaţii de corupţie. Deci, în februarie, guvernul a decis să rezolve aceste probleme, într-un mod foarte „creativ". A decis să legalizeze corupţia! Şi ar fi putut să scape cu asta dacă nu erau copiii ăştia nebuni", a precizat Rachael Maddow în emisiunea sa, citată de b1.ro.

Rachel Maddow, o celebră realizatoare din SUA, l-a ironizat pe Liviu Dragnea în stilul său caracteristic. A povestit despre celebra OUG 13 , iar apoi despre faptul că problemele acestuia cu legea l-au împiedicat să îşi atingă scopul de a deveni premier.

"Dar şeful partidului de guvernământ, încă este şeful acestui partid, tot are acele probleme, este condamnat şi este acuzat de corupţie. Guvernul a învăţat ceva din ce s-a întâmplat în februarie. OK, nu mai legalizăm mita şi corupţia, în loc de asta îi graţiem pe toţi cei condamnaţi pentru corupţie", a mai afirmat jurnalista de la MSNBC.