”A picat prost! În contextul electoral a picat prost această acțiune, dar nu fac eu programul Parchetelor. Ne-am exprimat îngrijorări și nu numai eu, pentru că la AEP nu mai există un șef. Ce am cerut eu public, am cerut pentru toate partidele, nu doar pentru PSD și îmi mențin solicitările.

Mi-am exprimat îndoieli în ceea ce privește corectitudinea Guvernului, a ministrului de Interne. Trebuie să spunem că încă de când au ajuns în Guvern au vrut să-l schimbe pe Tobă și până la urmă au reușit. Cu plagiat, neplagiat, cu urmărire penală, fără urmărire penală au reușit să-l schimbe, un lucru dorit de Dacian Cioloș, care și-a asumat acest obiectiv”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD l-a caracterizat, în cadrul aceleiași emisiuni, pe Dacian Cioloș ca fiind un ”om duplicitar” și mincinos.

”Nu nu vreau să intru în dialog pe Facebook cu Dacian Cioloș, dar văd tratează cu ironie un subiect atât de important precum alegerile. Îmi cereți să am încredere în Dacian Cioloș? Eu nu mai am încredere! Este un om duplicitar, un om care a promis că rămâne în afara jocului politic și ne-a mințit pe toți.

Ceea ce postează Dacian Cioloș pe Facebook nu mă interesează, dar mă uit că domnul Muhuleț, cu totul întâmplător PNL, a rămas șef la AEP. Cred că era PNL și a fost la propunerea lui Traian Băsescu. Înainte să plece doamna Pătru l-a desemnat pe domnul Muhuleț drept succesor”, a transmis liderul PSD.