Cu o zi înaintea Comitetului Executiv Național al PSD, care are loc sâmbătă, la Piatra Neamţ,  Liviu Dragnea a ținut un discurs în Hotel Central, din localitate. În timp ce discuta despre situația din Republica Moldova și despre planurile partidului de a atrage noi membri, din fața hoteluluil, un protestatar a reușit să bruieze discursul urlând la propriu „Huo, trădătorilor, huo!“, transmite presa locală.

Forţele de interventie ale firmei care asigura paza hotelului l-au evacuat pe individ, însă acesta nu s-a dat bătut. Din faţa uşilor, acesta a continuat să strige: „PSD-istilor, aţi distrus România!”, „Trădatorilor”, „La puşcărie!”, „Un penal care răspunde la PSD şi eu de ce sunt aici? Din cauza hoţilor, a trădătorilor de ţară, au distrus tot în România!” Ţinta protestatarului era chiar Liviu Dragnea, căruia i-a strigat din toţi rărunchii: „Penalule! Ieşi afară, javră ordinară!”.

În cele din urmă, a fost solicitat și sprijinul Poliției și al Jandarmeriei, doar că în momentul în care mașinile au ajuns în parcarea de la Central, protestatarul plecase deja.

George Marius Zănoagă este un personaj care se mândreşte că n-a furat în România, El a mărturisit că a fost condamnat pentru furt din buzunare, dar, în străinătate. ”Eu sunt un patriot, n-am furat de la români, am furat numai de la străini”!, a spus el, citat de zch.ro. Mai mult, el s-a făcut remarcat, în vara anului trecut, atunci când a anunţat că vrea să candideze ca primar în comuna sa natală, Hangu, pentru a “stârpi corupţia”. Într-un exces de zel, el a intrat peste primarul localităţii, Gavril Lupu, căruia i-a pus o coroană mortuară în cap. A fost şi în faţa sediului DNA, din Bucureşti, ca să protesteze.

Presa locală scrie că George Marius Zănoagă a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în Austria, pentru un jaf cu „consecinţe deosebit de grave”, şi este cercetat pentru ultra şi pentru un accident rutier, comis în ziua de 29 septembrie 2014. Atunci, ar fi  intrat în depăşirea unei maşini care vira spre stânga, iar autoturismul său a fost proiectat în 4 copii, cu vârste între 15 şi 17 ani. Unul din ei a suferit fractură de bazin, a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale şi a avut nevoie de 145 de zile de îngrijiri medicale.