"Cred că e jignitoare pentru Dacian Cioloş, cel puţin aşa mi se pare mie, dar am înţeles că a respins-o. Nu ştiu, sincer nu mă interesează foarte mult ce fac cei de la PNL, văd şi eu cum vedeţi şi dumneavoastră că încearcă să-şi găsească busola, să-şi găsească calea. Nu prea reuşesc", a spus Dragnea, citat de Agerpres. 

El a adăugat că se abţine să dea sfaturi despre problemele unui partid. 

"Am înţeles că au făcut invitaţie şi unui domn avocat respectabil şi respectat să preia organizaţia Bucureşti. Domnul Cioloş, este problema dumnealui până la urmă, cred că trebuie să şi-o gestioneze. (…) Eu o să mă abţin să dau sfaturi sau să fac analize despre viaţa internă a unui partid. Cred că este problema lor. Eu, neavând o funcţie în stat, nu pot să-mi permit să spun unuia sau altuia să plece de la şefia partidului", a adăugat Dragnea. 

Marţi, copreşedintele PNL Vasile Blaga a precizat că propunerea adresată lui Dacian Cioloş de a se înscrie în partid a venit din partea unui singur liberal, Marcel Vela, dar premierul a declinat-o motivând că nu doreşte să intre în PNL în campania pentru parlamentare ca să nu aibă probleme de conştiinţă, iar liberalii vor respecta această decizie.

Te-ar putea interesa și: