Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea, declarație interesantă: “PSD-ul vrea să rămână la guvernare, dar nu în orice condiții. Nu acceptăm să stăm într-o coaliție în care lucrurile sunt neclare”
Liviu Dragnea, declarație interesantă: “PSD-ul vrea să rămână la guvernare, dar nu în orice condiții. Nu acceptăm să stăm într-o coaliție în care lucrurile sunt neclare”

Liviu Dragnea, declarație interesantă: “PSD-ul vrea să rămână la guvernare, dar nu în orice condiții. Nu acceptăm să stăm într-o coaliție în care lucrurile sunt neclare”

Într-un interviu televizat, Liviu Dragnea a declarat că PSD vrea să rămână la guvernare, dar nu în orice condiții. În plus, Dragnea a spus că PSD nu vrea să stea într-o coaliție în care lucrurile sunt neclare.

PSD-ul vrea să rămână la guvernare, în mod firesc, dar nu în orice condiții. Nu acceptăm să stăm într-o coaliție în care lucrurile sunt neclare. Cred că după această perioadă în care Victor Ponta este plecat – și cred că de asta au apărut toate dansurile acestea, declarațiile – lucrurile se vor clarifica. Dar există această stare de dezorientare și de neclaritate, iar oamenii vor să clarifice aceste lucruri rapid, până în vacanță. Lucrurile trebuie să se clarifice în vară. Din septembrie, ne pregătim pentru alegerile locale”, a spus Liviu Dragnea la TVR 1.

În ceea ce privește nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia S.I.E, de către președintele Iohannis, Dragnea a afirmat că îi este greu să creadă că PSD va vota pentru această numire.

„Mie îmi este foarte greu să văd cum ar putea PSD să îi acorde un vot de încredere lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, când MRU este simbolul PDL-ismului. Cred că o asemenea nominalizare se putea face într-o discuție în CSAT sau cu partidele politice. Nu am vorbit cu Oprea, am discutat doar cu Victor Ponta. Eu am o părere bună despre capacitatea guvernamentală a lui Gabriel Oprea”, a mai spus Dragnea.