Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea a răspuns ATACULUI din partea Alinei Gorghiu
Liviu Dragnea a răspuns ATACULUI din partea Alinei Gorghiu

Liviu Dragnea a răspuns ATACULUI din partea Alinei Gorghiu

Liviu Dragnea a comentat, la emisiunea Q&A, de la Antena 3, declarația președintelui PNL Alina Gorghiu potrivit căreia USL a fost o greșeală.

Dragnea a povestit, la Antena 3, cum a început povestea USL, după o discuție la Victor Ponta acasă, la care Crin Antonescu a venit însoțit de Radu Stroe, potrivit antena3.ro.

”Am avut două trei întâlniri în patru, tot discutând am început să avem încredere unii în alții. (…) Au fost negocieri de zile și nopți, eu am fost la toate, cu județele, pentru a face listele la locale. Noi am acceptat de la început paritate, chiar dacă PSD-ul era mai mare decât PNL, dar am acceptat paritate pe liste pentru că toți am înțeles că avem un obiectiv comun. Nu doar să îl schimbăm pe Băsescu, ci să schimbăm această țară”, a spus Liviu Dragnea.

”Ca cineva să vină acum să murdărească cel mai frumos proiect politic de la Revoluție încoace, care a avut o susținere foarte mare din partea populației, nu e în regulă”, a mai spus Dragnea.

În ceea ce priveşte ruptura USL, Dragnea a precizat că “Fiecare am avut o vină pentru că ne-am lăsat păcăliți sau manipulați. Primul care a cedat a fost Crin. Eu nu l-am învinovățit niciodată că a luat decizia asta. La un moment dat o să reușim, poate, să aflăm informații de unde a plecat acea râcă ce a dus, în final, la ruperea USL. Dar a fost un proiect cinstit din partea noastră și din partea lui Crin Antonescu”.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni, la Antena 3, că USL a fost o greşeală şi a exclus alianţe cu PSD şi PMP după alegeri.

"Sunt momente în destinul recent al PNL pe care ar fi trebuit să le recunoaştem ca greşeli, mai repede decât acum, USL-ul este unul dintre momentele acelea. Au fost şi altele. (…) Categoric, ideea de USL a fost o greşeală, nu poţi să te aliezi cu PSD-ul şi să crezi că vei rămâne neviciat, nevătămat şi neatins de tarele PSD, dar este istorie", a spus Alina Gorghiu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: