Evenimentul ZileiActualitateLipsă de imaginație sau prea multe filme americane? Cum a vrut un cuplu giurgiuvean să îi păcălească pe polițiști

Lipsă de imaginație sau prea multe filme americane? Cum a vrut un cuplu giurgiuvean să îi păcălească pe polițiști

Lipsă de imaginație sau prea multe filme americane? Cum a vrut un cuplu giurgiuvean să îi păcălească pe polițiști
Doi giurgiuveni îndrăgostiți au vrut să dea lovitura vieții, iar acum riscă să ajungă după gratii.

O femeie de 33 de ani din Giurgiu şi iubitul ei s-au ales cu dosar penal, după ce au înscenat furtul unei genţi cu 114.185 lei. Banii proveneau din încasările unor cazinouri și ale unor case de pariuri sportive.

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul proprietate personală o geantă în care se afla suma de 114.185 de lei, bani proveniţi din încasările de la două societăţi comerciale cu obiect de activitate principal în domeniul pariurilor sportive şi al jocurilor de noroc”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Giurgiu”.

Poliţiştii au început o anchetă şi au constatat că, deşi femeia a susţinut că a fost victima unui furt, în realitate, ea, iubitul ei și încă un prieten au înscenat dispariția genții.

Autoritățile au dispus extinderea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare.