Lindsay Lohan, in Romania

Lindsay Lohan, in Romania

Tango la Bucuresti.

Lindsay Lohan va juca in filmul „Dare to Love Me”, care se va turna in Romania, in aceasta toamna, potrivit „People”. Un anunt oficial este asteptat peste cateva zile, timp in care actrita americana ia deja lectii de tango, potrivit publicatiei americane.

Pelicula „Dare to Love Me” este o poveste depre viata unei legende a tangoului, dansatorul Carlos Gardel. Lindsay Lohan (21 de ani) este una dintre cele mai controversate vedete americane, mai ales din cauza problemelor pe care le-a avut cu drogurile si alcoolul. Saptamana trecuta, actrita a fost arestata pentru conducere in stare de ebrietate si fuga de la locul accidentului.

Arestata azi pentru conducere in stare de ebrietate

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit unui anunt dat astazi de autoritatile din Los Angeles, tinara actrita a fost arestata din nou pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, acuzatie la care se adauga si cea de posesie de droguri.

Lindsay Lohan a fost oprita la un control al politiei in Santa Monica, iar alcooltestul a confirmat banuielile agentilor.Condusa la sectie, actrita a fost controlata, iar intr-unul din buzunare i s-a descoperit o cantitate mica de cocaina.

Daca va fi gasita vinovata, Lohan va sta cel putin patru zile dupa gratii.