Lindsay Lohan, 90 de zile de închisoare

Lindsay Lohan, 90 de zile de închisoare

Actriţa şi modelul american Lindsay Lohan a fost condamnată la 90 de zile de închisoare pentru încălcarea angajamentului încheiat în 2007 cu privire la consumul de droguri şi alcool.

Potrivit  unui judecător din California, citat de BBC, Lohan, în vârstă de 24 de ani, nu s-a prezentat la cursurile destinate persoanelor cu dependenţă, aşa cum prevedea sentinţa sa de eliberare condiţionată. Astfel, judecătorul a ordonat ca actriţa să se prezinte la închisoare începând cu data de 20 iulie, pentru a-şi ispăşi pedeapsa. Lindsay Lohan a fost eliberată pe cauţiune în august 2007, după ce a pledat vinovată la acuzaţiile de consum de droguri şi conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit judecătoarei Marsha Revel, actiţa va trebui să se supună unui program de dezintoxicare, după ce va fi eliberată din închisoare.

Când i-a fost comunicat verdictul, Lohan a izbucnit în lacrimi. "Am făcut chiar tot ce mi s-a spus. Am făcut ce a fost mai bine pentru a păstra un echilibru între meseria mea şi apariţiile publice", a spus actriţa judecătorilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Brăţara" antialcool În 2007, Lohan a pledat vinovată pentru două capete de acuzare: consum de cocaină şi conducere sub influenţa alcoolului. A ajuns şi atunci în spatele gratiilor, unde a rămas numai preţ de 84 de minute. La eliberare, ea a fost inclusă într-un program de reabilitare, însă nu a participat la toate şedinţele. În luna mai, după ce a lipsit de la una dintre audieri, pe motiv că a fost reţinută în Franţa, Lindsay a primit o brăţară de monitorizare a consumului de alcool. Avocaţii actriţei au precizat că Lohan nu a putut pleca din Cannes, unde a participat la Festivalul de Film, din cauză că i-a fost furat paşaportul.