Evenimentul Zilei > Sport > LIGA I. Steaua – Gaz Metan Mediaș, 3-1. Sânmărtean a marcat direct din corner
LIGA I. Steaua – Gaz Metan Mediaș, 3-1. Sânmărtean a marcat direct din corner

LIGA I. Steaua – Gaz Metan Mediaș, 3-1. Sânmărtean a marcat direct din corner

Steaua a trecut fără probleme, vineri seara, pe teren propriu, de formația Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a campionatului intern.

Steaua nu s-a împiedicat, pe teren propriu, de Gaz Metan Mediaș, și a câștigat cu scorul de 3-1. „Militarii” au deschis scorul în 12, prin Keșeru, iar în repriza secundă, Sânmărtean a majorat diferența. Mijlocașul „roș-albaștrilor” a executat formidabil o lovitură de la colțul terenului și l-a învins pe portarul Pleșca. Același Keșeru a dus scorul la 3-0, în minutul 61, apoi Llullaku a redus din diferență (68) și a stabilit scorul final.

„Pur şi simplu a fost un corner nu a fost o execuţie specială. Dedic golul soţiei şi copilului meu. Colegii mei m-au felicitat, pentru că înscriu destul de rar. Ne bucurăm pentru rezultat şi pentru unitatea asta de grup. E un moment delicat acest conflict cu suporterii. Avem nevoie de susţinerea lor, pentru că şi pentru ei jucăm. Faptul că au plecat este un motiv de îngrijorare pentru noi", a spus Sânmărtean.