Liga I e mai săracă: S-a retras Trică

Liga I e mai săracă: S-a retras Trică

Eugen Trică, mijlocaşul echipei Concordia Chiajna, a anunţat că se retrage din fotbal. Din iarnă vrea să se apuce de antrenorat.

Eugen Trică a decis să îşi agaţe ghetele în cui! La 35 de ani, împliniţi pe 5 august, Trică a ajuns la concluzia că a jucat destul fotbal.

"Partida cu CFR Cluj a fost ultima mea prezenţă ca jucător pe un teren de fotbal. Spun stop carierei de jucător. Vreau să stau lângă familia mea o perioadă, iar din iarnă să-mi încep cariera de antenor.

Le mulţumesc tuturor celor de la Concordia, colegi, conducători şi suporteri. A fost un episod frumos în cariera mea" a declarat cel poreclit "Jose" pentru site-ul oficial al clubului Concordia Chiajna.

Ne puteți urmări și pe Google News

Născut la Craiova, pe 5 august 1976. În 1994 a debutat în prima echipă a Universităţii Craiova, de care s-a despărţit cinci ani mai târziu, când a semnat cu Steaua.

Trică a evoluat în Ghencea timp de patru sezoane, perioadă în care a bifat 130 de prezenţe în tricoul "roş-albastru" şi a marcat 21 de goluri.

În 2003 a plecat la Litex Loveci, unde a evoluat doi ani. Eugen Trică a mai jucat la Maccabi Tel Aviv, ŢSKA Sofia, CFR Cluj, Anorthosis Famagusta şi Concordia Chiajna. El a jucat şi patru meciuri în tricoul echipei naţionale.

Trică e căsătorit cu Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist oltean, Ilie Balaci.