Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo a trecut la scor de neprezentare de Gaz Metan Mediaș. Un jucător al gazdelor, gest ULUITOR
LIGA I. Dinamo a trecut la scor de neprezentare de Gaz Metan Mediaș. Un jucător al gazdelor, gest ULUITOR

LIGA I. Dinamo a trecut la scor de neprezentare de Gaz Metan Mediaș. Un jucător al gazdelor, gest ULUITOR

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0 în partida disputată, sâmbătă, în deplasare, pe terenul formației Gaz Metan Mediaș, în etapa a 17-a a Ligii I.

Dinamo a reușit să câștige trei puncte la finalul confruntării cu Gaz Metan Mediaș, ce a contat pentru runda a 17-a a Ligii I. Bucureștenii s-au impus cu scorul de 3-0, goluri reușite de Jeremy Bokila (22), Paul Anton (27 – penalty) și Ovidiu Bic (75 – autogol). La faza penalty-ului, Bojan Golubovici, atacantul ardelenilor, a avut o intervenție uluitoare. Fostul jucător al Stelei s-a chinuit să sară și să lovească mingea cu mâna, deși nu era presat de niciun adversar.

„Am greșit. Mi-a venit mingea în mână și a fost penalty. Ce să zic? Asta a fost. Am sărit și am vrut să dau cu capul. M-a lovit mingea în mână și nu știu cum s-a întâmplat. Dacă cineva crede că eu fac prostii… Eu sunt serios. Sunt curat. Am 34 de ani și toată cariera e curată. Nu mă interesează. Dacă mă acuză cineva, vom vedea cum facem. Prea puțin că am avut o ocazie. Am crezut că ne putem reveni și am avut mari speranțe că nu pierdem”, a spus Golubovici la Look TV.