Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA EUROPA. Dinamo păstrează șanse de CALIFICARE, după meciul tur cu Bilbao. Rivaldinho a marcat sub privirea tatălui
LIGA EUROPA. Dinamo păstrează șanse de CALIFICARE, după meciul tur cu Bilbao. Rivaldinho a marcat sub privirea tatălui

LIGA EUROPA. Dinamo păstrează șanse de CALIFICARE, după meciul tur cu Bilbao. Rivaldinho a marcat sub privirea tatălui

Dinamo a remizat, scor 1-1, în confruntarea cu Athletic Bilbao, disputată, joi, pe „Arena Națională”, în prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Europa.

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Athletic Bilbao, ce a contat pentru prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Europa. Prima repriză a fost total dezechilibrată, bascii au controlat copios jocul și au deschis scorul în minutul 21, prin Aymeric Laporte. De partea cealaltă, gazdele au legat cu mare greutate 2-3 pase și nu au pus în pericol poarta adversă. Lucrurile s-au schimbat radical în partea a doua. „Câinii” și-au împins adversarii în propria jumătate și au egalat datorită unei super execuții a lui Rivaldinho, care a șutat imparabil de 25 de metri, în minutul 54. Intrat pe teren la pauză, brazilianul a fost urmărit de la tribuna oficială și de Rivaldo, tatăl său, campion mondial cu naționala din „Țara Cafelei”, în 2002.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: