Evenimentul Zilei > Actualitate > Liftul de la Cllinica de Boli Profesionale din Cluj a căzut în gol cu PACIENȚI cu tot
Liftul de la Cllinica de Boli Profesionale din Cluj a căzut în gol cu PACIENȚI cu tot

Liftul de la Cllinica de Boli Profesionale din Cluj a căzut în gol cu PACIENȚI cu tot

Un lift de la Spitalul de Boli Profesionale din Cluj Napoca s-a prăbușit în gol, în timp ce înăuntru se aflau două persoane.

Potrivit primelor informații, cei doi pacienți au vrut să coboare de la etajul trei al clădirii la parter dar, la un moment dat, liftul a început să scoată zgomote foarte mari și să trepideze, după care a picat în gol. ”Până la etajul unu al clădirii a fost ancorat de cablurile de tracțiune dar acestea s-au rupt, ceea ce a făcut ca liftul să cadă necontrolat. Norocul celor dinăuntru a fost că a căzut doar de la vreo trei metri și nu de mai sus, pentru că altfel persoanele puteau suferi răni grave sau chiar să moară”, spune un medic de la Spitalul de Boli Profesionale.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ISU Cluj. Din fericire persoanele aflate în lift nu au suferit nici un fel de răni. ”S-au speriat foarte tare dar au ieșit singuri. Mai multe persoane au forțat ușile liftului și au reușit să îi scoată afară pe cei aflați înăuntru. Până au auns pompierii, persoanele erau deja afară și primeau îngrijiri medicale de la medici și asistente medicale. Repet, nu au suferit răni dar s-au speriat foarte tare”, a mai spus medicul clujean.