Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble, dezvăluiri șocante din spatele unei relații eșuate. „Nu mă mai afectează nimic”
Lidia Buble, dezvăluiri șocante din spatele unei relații eșuate. „Nu mă mai afectează nimic”

Lidia Buble, dezvăluiri șocante din spatele unei relații eșuate. „Nu mă mai afectează nimic”

După cinci ani de relație Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio pentru totdeauna.

Cei doi nu mai formează un cuplu, dar continuă să se comporte exemplar în plan profesional.

„Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a declarat artista.

„Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a conchis Lidia Buble.

Răzvan Simion spusese încă de la despărțire că viața lor personală va fi separată de cea profesională, așa că vor continua colaborarea.  Răzvan va fi în continuare managerul artistei și o va ajuta din punct de vedere profesional. Astfel, în timp ce vedeta încasează între 2000 – 2800 de euro pentru un spectacol, managerul ia 15%.

„Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire, cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertatea emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical”, a fost mesajul lui Răzvan Simion în ziua în care s-a despărțit de partenera carwe i-a fost alături cinci ani de zile. După acest mesaj, Răzvan și-a luat fata și au ieșit împreună pentru a lua prânzul, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: