Evenimentul Zilei > Politica > Liderul PNȚCD aduce ACUZAȚII grave DIASPOREI prezente în PIAȚA VICTORIEI
Liderul PNȚCD aduce ACUZAȚII grave DIASPOREI prezente în PIAȚA VICTORIEI

Liderul PNȚCD aduce ACUZAȚII grave DIASPOREI prezente în PIAȚA VICTORIEI

Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD aduce acuzații grave la adresa românilor din străinătate veniți în țară pentru mitingul de vineri din fața Guvernului.

Pavelescu susține că românii din Diaspora prezenți în Piața Victoriei sunt de fapt oamenii președintelui Iohannis și că nu au nicio legătură cu conaționalii noștrii stabiliți în stăinătate, iar evenimentul de astăzi este pus la cale de mult timp.

”A început Ziua Z, 10 august, pentru Klaus Iohannis și statul paralel. Cum se va sfârși ea? Va crea ea „emoția” de care Iohannis are nevoie să mai câștige un mandat pentru cercurile pe care le reprezintă? Dragnea va da ordinul de punere sub acuzare a lui Iohannis pentru înalta trădare?

Ideea organizării Mitingului așa-zis al Diasporei în 10 august a apărut imediat după Mitingul PSD-ALDE împotriva abuzurilor din 9 iunie. Că replică. După ce Mitingul PSD-ALDE fusese la rândul lui o replică al protestele #Rezist întinse pe un an și jumătate.

Ideea a fost lansată din țară, la televiziunile statului paralel și ale lui Klaus Iohannis, iar nu din Diaspora. ”, scrie Aurelian Pavelescu într-o postare pe internet.