Liderul deputaţilor PDL: "Remanierea guvernului nu e oportună acum"

Liderul deputaţilor PDL: "Remanierea guvernului nu e oportună acum"

Mircea Toader, liderul deputaților PDL, a declarat în această seară că remanierea guvernului nu e oportună. Liderii PDL s-au reunit la această oră în ședința Biroului Permanent.

Mircea Toader a precizat că subiectul nu a figurat pe ordinea de zi a Biroului Permanent Naţional (BPN) şi că se va discuta la finalul evaluării funcţiilor publice la nivel teritorial şi central.

"Nu s-a discutat nimic despre remaniere, deocamdată Guvernul este în funcţie şi îşi vede de treabă", a spus Mircea Toader, potrivit Agerpres.

Întrebat în legătură cu o posibilă remaniere a guvernului, președintele Traian Băsescu declara săptămâna trecută că Biroul Permanent al PDL va discuta la prima întrunire despre eventuale soluții privind relansarea încrederii guvernului. Băsescu a făcut această afirmați în contextul în care a fost întrebat dacă se va mai discuta despre schimbarea premierului Boc cu un tehnocrat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrebat dacă, din punctul său de vedere, ar fi oportună o remaniere guvernamentală în acest moment, liderul deputaţilor PDL a spus: "Acum nu!".

"Acum nu este oportună. De abia după ce se face o analiză a întregii activităţi. Vrem să facem acum o analiză a tuturor funcţiilor publice de la toate nivelurile, lucruri pe care le-am discutat şi la Convenţie. Dacă o iei de jos în sus ajungi şi la vârf", a declarat Mircea Toader.

Şedinţa BPN a PDL continuă în prezenţa preşedintelui partidului Emil Boc.