În acest sens, Țuțuianu apelează la colegii săi din PSD pentru a rămâne „echilibrați și uniți”.

„În acest sens, apelul meu către toţi colegii (parlamentari, primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali) este acela de a rămâne echilibraţi şi uniţi. Avem multe lucruri de făcut pe mai departe, avem de pus în aplicare un program de guvernare, poate cel mai ambiţios care a existat vreodată.

E de datoria noastră să determinăm o dezvoltare fără precedent a României şi să îndreptăm neregulile din justiţie şi sistemul de securitate naţională. Sunt obiective majore, care vor da măsura forţei acestui partid pe viitor!”, a afirmat Țuțuianu.

Informația vine la doar câteva ore după ce fostul ministru al Comunicaţiilor în Guvernul Sorin Grindeanu, Augustin Jianu, a anunţat că i se alătură lui Victor Ponta în proiectul #ProRomania, susţinând că PSD se dovedeşte a fi „un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite”, conform agerpres.ro.

„Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie. De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum – în PSD, dar şi în alte partide – loialitatea primează competenţei sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungaţi pentru a face loc unor lipitori de afişe. Chiar şi astăzi putem vedea cum analfabeţi 'loiali' primesc funcţii de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toţii o realitate tristă şi penibilă”, scrie Jianu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: