Constantin Toma a zis că se bucură că cercetătorul Costel Vânătoru a fost repus în funcție după ce PNL l-a dat afară de la Banca de Gene. Edilul le-a cerut colegilor de partid să îl huiduie pe ministrul Agriculturii.

”Nu ar trebui să aplaudați, ci să fluierați! Acum două seri, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vorbit o oră întreagă împotriva Băncii de Gene și a lui Costel Vânătoru. Ministrul a spus că există o Bancă de Gene la Suceava care, de fapt, nu este o bancă de gene întreagă… Oros a zis că nu este nevoie de a doua Bancă de Gene. În Italia sunt 32! În Spania există o bancă de gene numai pentru trandafiri. Ar ajuta enorm acest lucru! Ei încearcă să distrugă orice! Au venit cu o echipă slabă, necompetitivă”, a zis primarul Buzăului, potrivit dcnews.ro.

Toma a subliniat că repunerea în funcție a lui Vânătoru a avut loc în urma mitingurilor de la Buzău: ”A fost o întreagă bătălie. Vă mulțumesc mult pentru sprijin”.

Declarațiile au avut loc cu ocazia Conferinţei de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Buzău, eveniment la care au participat preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, joi, 9 ianuarie.

 

Te-ar putea interesa și: