Evenimentul Zilei > Politica > Lider PSD, acuzații grele împotriva PNL. „Ei încearcă să distrugă orice”
Lider PSD, acuzații grele împotriva PNL. „Ei încearcă să distrugă orice”

Lider PSD, acuzații grele împotriva PNL. „Ei încearcă să distrugă orice”

Primarul Buzăului s-a dat în stambă la o conferință a partidului din care face parte. Le-a cerut colegilor de partid să vocifereze împotriva unui ministru și i-a acuzat pe liberali că au preluat puterea cu intenșia clară de a distruge țara.

Constantin Toma a zis că se bucură că cercetătorul Costel Vânătoru a fost repus în funcție după ce PNL l-a dat afară de la Banca de Gene. Edilul le-a cerut colegilor de partid să îl huiduie pe ministrul Agriculturii.

”Nu ar trebui să aplaudați, ci să fluierați! Acum două seri, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vorbit o oră întreagă împotriva Băncii de Gene și a lui Costel Vânătoru. Ministrul a spus că există o Bancă de Gene la Suceava care, de fapt, nu este o bancă de gene întreagă… Oros a zis că nu este nevoie de a doua Bancă de Gene. În Italia sunt 32! În Spania există o bancă de gene numai pentru trandafiri. Ar ajuta enorm acest lucru! Ei încearcă să distrugă orice! Au venit cu o echipă slabă, necompetitivă”, a zis primarul Buzăului, potrivit dcnews.ro.

Toma a subliniat că repunerea în funcție a lui Vânătoru a avut loc în urma mitingurilor de la Buzău: ”A fost o întreagă bătălie. Vă mulțumesc mult pentru sprijin”.

Declarațiile au avut loc cu ocazia Conferinţei de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Buzău, eveniment la care au participat preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, joi, 9 ianuarie.