Evenimentul Zilei > Politica > Lider PNL, mesaj tranșant: luptăm pentru o Românie normală doar alături de Klaus Iohannis și Ludovic Orban
Lider PNL, mesaj tranșant: luptăm pentru o Românie normală doar alături de Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Lider PNL, mesaj tranșant: luptăm pentru o Românie normală doar alături de Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Programul prezidenţial susținut de PNL „Împreună pentru România normală”, prezentat, duminică, de preşedintele Klaus Iohannis a generat reacții din partea liderilor liberali. Secretarul general adjunct, Cristi Barbu, este tranșant: vom lupta pentru o ţară care sa asigure prosperitatea și care să garanteze siguranţa tuturor cetăţenilor săi!

Programul prezidenţial „Împreună pentru România normală”, prezentat duminică de preşedintele Klaus Iohannis, care candidează pentru al doilea mandat, este un document „extrem de serios” care arată direcţia în care trebuie să se îndrepte România, a declarat preșaedintele PNL, Ludovic Orban.

Același lucru a fost subliniat și de secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu care a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook:
„Împreună cu președintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban vom lupta pentru a crea o ROMÂNIE NORMALĂ, o Românie competitivă într-o Europă a valorilor democratice, o ţară care sa asigure prosperitatea și care să garanteze siguranţa tuturor cetăţenilor săi!”.

De altfel, Ludovic Orban a subliniat că preşedintele Klaus Iohannis nu va fi singur iar PNL îi va fi alături.
„Preşedintele Klaus Iohannis nu va fi singur de acum înainte, preşedintele Klaus Iohannis ne are pe noi alături, cei din PNL, şi sunt convins că toţi oamenii care înţeleg că doar în jurul preşedintelui României putem uni, putem coaliza forţele progresiste, forţele de modernizare ale societăţii, liderii, vârfurile societăţii şi oamenii cinstiţi, de bun simţ, vor veni să susţină ceea ce se va întâmpla în România în următorii cinci ani de zile”, a spus Orban.

În opinia sa, cele mai importante lucruri care vor trebui făcute sunt refacerea capacităţii administrative şi a credibilităţii instituţiilor statului.

La rândul său, Klaus Iohannis a precizat:
„Au trecut 30 de ani de la Revoluție, dar moștenirea comunismului s-a văzut în toate perioadele în care PSD a fost la putere, perpetuând incompetența. Acest partid a fost o o piedică în calea dezvoltării României în toți acești 30 de ani. După guvernarea PSD, România riscă să rămână singura țară din UE cu MCV. Drumul spre o Românie normală e foarte dificil, dar sunt optimist, pentru că românii vor schimbare și luptă pentru această schimbare”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: