Evenimentul Zilei > Actualitate > ”Libertate pentru chiloţi!”. Lenjeria INTIMĂ cu sub 6% bumbac va fi interzisă în Rusia, Belarus şi Kazakstan
”Libertate pentru chiloţi!”. Lenjeria INTIMĂ cu sub 6% bumbac va fi interzisă în Rusia, Belarus şi Kazakstan

”Libertate pentru chiloţi!”. Lenjeria INTIMĂ cu sub 6% bumbac va fi interzisă în Rusia, Belarus şi Kazakstan

Kazakstan, alături de Rusia şi Belarus, a anunţat că va interzice lenjeria intimă care conţine sub 6% bumbac, după cum nota Huffington Post.

30 de protestatare din capitala Almaty au fost arestate, după ce au ieşit în public purtând chiloţi pe cap şi strigând ”Libertate pentru chiloţi”.
Decizia celor trei state, pusă în discuţie încă din 2011, se bazează pe faptul că lenjeria din dantelă nu ar absorbi destul de bine umezeala.

Smulşi de pe rafturi

Interzicerea lenjeriei intime conţinând sub 6% bumbac, care va intra în vigoare la 1 iulie 2014, va lovi marile magazine precum Victoria’s Secret.
Reprezentanţii magazinelor de lenjerie intimă din Moscova spun că în aceste zile chiloţii din dantelă sunt ”smulşi” de pe rafturi de clienţi, înainte ca legea să intre în vigoare.
Majoritatea celor chestionaţi susţin că legea este una stupidă, deoarece femeile îşi pot procura lenjerie intimă din datelă din alte ţări.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: