Evenimentul Zilei > Actualitate > Un LIBANEZ a fost UCIS de vecinul său din cauză că s-a bucurat EXCESIV pentru calificarea Braziliei
Un LIBANEZ a fost UCIS de vecinul său din cauză că s-a bucurat EXCESIV pentru calificarea Braziliei

Un LIBANEZ a fost UCIS de vecinul său din cauză că s-a bucurat EXCESIV pentru calificarea Braziliei

Tragedie în timpul cupei Mondiale din Rusia. Deși Libanul nu participă la competiția supremă a fotbalului, un bărbat a fost ucis de vecinul său din cauza rivalității.

Un libanez care sărbătorea victoria şi calificarea naţionalei de fotbal a Braziliei în optimile Cupei Mondiale de fotbal din Rusia a fost ucis de vecinul său, care era susţinător al unei alte naţionale, scrie AFP.

Libanul nu este calificat la turneul final, însă competiţia fotbalistică a generat adevărate pasiuni în această ţară, steagurile Braziliei, Franţei sau Germaniei fiind arborate pe multe case din Beirut.

Poliţia libaneză a anunţat că un bărbat a fost arestat după ce şi-a înjunghiat mortal vecinul, într-un cartier din periferia capitalei, între cei doi existând o dispută pe teme fotbalistice.

Potrivit presei locale, victima sărbătorea calificarea Braziliei în paralel cu eliminarea Germaniei, ceea ce l-ar fi înfuriat pe vecinul său, care i-a aplicat câteva lovituri de cuţit.

Brazilia a acces în optimi după ce a întrecut miercuri seara cu 2-0 naţionala Serbiei, în timp ce Germania a ratat calificarea după ce a pierdut tot miercuri, cu 0-2, partida cu Coreea de Sud.