Evenimentul Zilei > Politica > Lia Olguța Vasilescu: Liviu Dragnea ar putea candida la Președinție
Lia Olguța Vasilescu: Liviu Dragnea ar putea candida la Președinție

Lia Olguța Vasilescu: Liviu Dragnea ar putea candida la Președinție

Lia Olguţa Vasilescu, a declarat luni, la TVR1, că l-ar susţine pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dacă ar candida la Preşedinţie la viitoarele alegeri, deoarece el este cel care, de fapt, a câştigat alegerile parlamentare pentru partid, cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult și la care miniștrii PSD muncesc acum de zor „ca să-l aplicăm!”

„Liviu Dragnea este cel care a câştigat aceste alegeri parlamentare cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult. Program la care şi noi, la rândul nostrum, muncim acum ca să-l aplicăm, pentru că ne dorim cu toţii binele românilor. Poate că sună propagandistic ceea ce spun acum, dar chiar vrem să arătăm că se poate guverna şi altfel decât s-a făcut în ultimii 25 de ani şi că promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală putem să le ducem până la capăt”, a spus Lia Olgița Vasilescu.

Ministrul uncii este convins că toate promisiunile electorale vor fi puse în practică și că românii vor aprecia asta, iar PSD nu-și va pierde din electorat așa cum se întâmplă de obicei cu partidele care sunt la guvernare.

N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului şi, de ce ce nu, Liviu Dragnea ar putea să fie președintele României”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News