Evenimentul Zilei > Actualitate > Leonard Cohen a primit bijuterii Kabbalah, în România
Leonard Cohen a primit bijuterii Kabbalah, în România

Leonard Cohen a primit bijuterii Kabbalah, în România

Thea Haimovitz, creatoarea de bijuterii i-a oferit artistului două obiecte speciale. Unul este semn de carte cu inscripţii puternice de protecţie şi viaţă cu lumină sl doilea este o prelucrare din argint a ceea ce înseamna"mezuza", adica lumina, protecţie, rugăciune şi recunoştinţă către Univers pentru tot ce avem.

Aseară, Leonard Cohen a susţinut un concert extraordinar în Piaţa Constituţiei din Capitală, unde a adunat 11.000 de fani. Profund ancorat în spiritualitate, budism şi kabbalah, poet şi muzician, Leonard Cohen este foarte sensibil la simboluri. Semnul personal este o stea a lui David, format din două inimi care se întrepătrund.

Designerul de bijuterii Thea Haimovitz, inspirată de acest simbol, i-a lucrat o bijuterie Kabbalah pe care i-a dăruit-o după concert. „Este vorba de două bijuterii: una este semn de carte cu semne foarte puternice de protecţie şi viaţă cu lumină, iar obiectul poate fi prins de orice. Al doilea medalion, o prelucrare din argint a ceea ce înseamna"mezuza", simbolizează lumină, protecţie, rugăciune şi recunoştinţă permanentă către Univers, pentru tot ceea ce avem.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: