Fotoreporterul Gabriel Boholț l-a imortalizat pe îndrăgitul solist vocal într-o pauză a recitalului său din fiecare seară din acel local. Leo era, pe atunci, un om de viață în toată regula. Nu-i erau străine câtuși de puțin petrecerile prelungite, stropite din belșug cu vin alb și sec, în care fanele sale, așa-numitele „troopies”, se întreceau în a-i face pe plac.

În acei ani, Leo cânta alături de Adi Ordean, Vlad Cnejevici, Emil Laghia, Leluț Vasilescu și regretatul Teo Peter în trupa rock Compact B, într-una dintre formulele celebrului „band” românesc, pe care Florian Pittiș a numit-o „formula de aur a Compactului”. Din păcate, viața dezordonată i-a adus un cancer pulmonar. Leo fuma și patru pachete de țigări pe zi și, în 2011, a fost operat pentru extirparea tumorii.

În 2014, el a mai fost operat o dată, de această data pe creier, unde îi fusese depistată o metastază. Ultima operație a a avut-o aum o lună, în Germania, în urma unei recidive a cancerului pulmonar. Revenit în țară după Paști, în weekendul trecut, Leo Iorga a cântat la Timișoara, în fața a 25.000 de oameni, în cadrul Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90. Leo a interpretat șlagărul „Trenul pierdut”, lansat în 1991.

Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis să cânte decât această piesă, Leo Iorga rezistând eroic, în picioare, deși avea piciorul imobilizat în orteză. Slăbit de boală, și-a făcut intrarea pe scenă cu ajutorul cârjelor, însă apoi a renunțat la ele. Artistul le-a spus miilor de fani că a venit în fața lor direct de la spital.