Legendarul Boris Becker, prezent la premiera filmului Nasty. Cum vede viitorul Simonei Halep

Legendarul Boris Becker, prezent la premiera filmului Nasty. Cum vede viitorul Simonei Halep Sursa foto: Instagram

Boris Becker este nume de referință în istoria tenisului. Legendarul jucător a venit în România pentru a lua asista la premiera filmului Nasty. Fostul mare jucător german a lăudat revenirea a Simonei Halep, menționând că tenisul mondial are nevoie de aceasta.

Boris Becker, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Fostul mare jucător german a luat parte, marți, în România, la premiera filmului documentar ”Nasty”. Cu acest prilej, legendarul Boris Becker a declarat că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. Totodată, acesta a precizat că sportiva româncă va rămâne o campioană și trebuie să își încheie cariera pe teren.

Boris Becker și Ion Țiriac, premiera film Ilie Năstase

Sursa foto: Instagram

„Mă bucur că Simona a revenit, că a ieşit cu bine din această întâmplare, că poate juca tenis din nou. Cred că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. Mi-a plăcut să o văd la Miami şi cred că o vom vedea şi la Madrid. Este o jucătoare de top şi este normal să îşi încheie cariera pe terenul de tenis. Şi mă bucur că ea îşi doreşte să facă asta", a spus acesta.

Despre viitorul sportivei românce

Legendarul jucător de tenis a fost întrebat dacă Halep ar mai putea câștiga un titlu de Grand Slam. Acesta a precizat că drumul spre un astfel de rezultat este unul lung, iar sportiva româncă are nevoie de timp pentru a reveni în formă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu ştiu, este un drum lung pe care îl are de parcurs pentru a reveni. Eu îi doresc toate cele bune. Sigur că acum le avem pe Sabalenka, pe Iga Swiatek, pe Coco Gauff şi alte jucătoare tinere de valoare, însă Simona este o campioană. În acelaşi timp trebuie să îi dăm timp pentru a reveni la forma de dinainte. ”, a mai spus fostul mare jucător.

Boris Becker, prietenie de o viață cu Ilie Năstase

Legendarul jucător german a fost prezent la Sala Palatului,  unde a asistat la premiera peliculei „Nasty”, documentarul despre Ilie Năstase.

La eveniment, a luat parte și Nadia Comăneci, Ion Țiriac, precum și alte nume importante din lumea sportului.

Ilie Nastase

Sursa foto: Facebook

Cariera lui Boris Becker a fost remarcabilă. Acesta a ocupat locul 1 în clasamentul ATP și a câștigat 64 de titluri, inclusiv 6 de Mare Șlem. Totodată, el fost cel mai tânăr campion de la Wimbledon în 1985, având doar 17 ani. Acesta are o relație apropiată de prietenie cu Ilie Năstase, motiv pentru care a acceptat invitația de a lua parte la premiera documentarului.