Evenimentul Zilei > Politica > LEGĂTURA SECRETĂ dintre VIORICA DĂNCILĂ și nora lui DRAGNEA. Nimeni NU crede că e doar o COINCIDENȚĂ
LEGĂTURA SECRETĂ dintre VIORICA DĂNCILĂ și nora lui DRAGNEA. Nimeni NU crede că e doar o COINCIDENȚĂ

LEGĂTURA SECRETĂ dintre VIORICA DĂNCILĂ și nora lui DRAGNEA. Nimeni NU crede că e doar o COINCIDENȚĂ

Nimeni nu a suspectat nimic până acum, dar legătura dintre Viorica Dăncilă și Gina, nora lui Liviu Dragnea, a fost descoperită. Secretul a ieșit la iveală.

„După ce am aflat, săptămâna trecută, că Viorica Dăncilă și-a petrecut o mare perioadă a vieții la Ploiești, am aflat că și nora șefului PSD este tot ploieșteancă”, scrie B1.

Mai mult, tânăra Gina Alexandra Dragnea (fostă Tătulescu) și Viorica Dăncilă au studiat la același liceu – Mihai Viteazul – una dintre școlile de renume din oraș.

Spre deosebire de prim-ministru, care nu a ținut pasul decât doi ani la liceul Mihai Viteazul, Gina a absolvit bacalaureatul cu 9,52.

Singura problema a avut-o la examenul scris de limba si literatura romană, unde a luat nota 8. La oral a luat 10, la limba străină 10, la fel și la georgrafie. La logică a luat nota 9,55, iar la sport 9,62.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: