Celebrul actor va fi numit în funcţia de preşedinte al National Endowment for the Arts, o agenţie federală responsabilă pentru acordarea de fonduri pentru artişti şi proiecte creative, care se află în subordinea preşedintelui Statelor Unite ale Americii, anunță mediafax.ro.

"A fost asumat pe scară largă şi în mod eronat că administraţia prezidenţială Trump va fi ostilă artelor", ar fi declarat o sursă pentru Daily Mail.

Pe lângă o carieră de succes, Sylvester Stallone se poate considera un tată  împlinit. Are o soție minunată pe care o iubeşte, o carieră de succes, dar şi trei fiice superbe. Sistine, Sophia și Scarlet au fost alese pentru a înmâna prețioasele premii Miss Golden Globe 2017′, premii considerate anticamera Oscarurilor.

„Surorile Stallone vor continua tradiția noastră istorică pentru înmânarea premiilor în timpul galei”, a spus președintele HFPA, Lorenzo Soria.

Contul oficial al premiilor Golden Globe de pe rețeaua Instagram a anunțat știrea și a postat o imagine cu fericitului tătic alături de soția și de cele trei fete ale sale.

Este pentru prima dată în istoria Globurilor de Aur când organizatorii au desemnat pentru această misiune mai mulți frați, având în vedere că de obicei sunt aleși fiul sau fiica unui mare actor.