Evenimentul Zilei > Monden > Legătura neștiută dintre Bogdan Stanoevici și grupul Song
Legătura neștiută dintre Bogdan Stanoevici și grupul Song

Legătura neștiută dintre Bogdan Stanoevici și grupul Song

Puțini sunt cei care știu că actorul Bogdan Stanoievici era legat de numele lui Ioan Luchian Mihalea, celebrul dirijor al grupului Song.

În perioada comunistă, grupul Song era un fenomen şi se bucura de o popularitate uriașă, pentru că ieşea din tiparele vremii. Dirijorul era Ioan Luchian Mihalea. Actorul Bogdan Stanoevici era și el legat de acest fenomen.

De ce a murit Bogdan Stanoevici

O veste tristă și neașteptată a venit în această dimineață. Actorul Bogdan Stanoevici a murit, cu câteva zile înainte de a împlini 62 de ani.

În spital din 14 decembrie, inițial a fost la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitală. Medicii au anunțat că ar fi fost vindecat de Covid, dar în urma intubării a făcut o infecție nosocomială. Ulterior a fost internat la Institutul CC Iliescu, la Fundeni, sub supravegherea echipei coordonate de profesorul doctor Șerban Bubenek. Fiul său venise urgent din Franța, unde locuiește cu mama sa.

Cauza morții o vom afla în zilele următoare, după efectuarea autopsiei. Atunci vom ști dacă Bogdan Stanoevici a murit de Covid sau de infecția nosocomială.

Bogdan Stanoevici a fost actor, secretar de stat în Ministrul Culturii, ministrul Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019. Care a fost legătura neștiută dintre Bogdan Stanoevici și grupul Song.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.