În perioada comunistă, grupul Song era un fenomen şi se bucura de o popularitate uriașă, pentru că ieşea din tiparele vremii. Dirijorul era Ioan Luchian Mihalea. Actorul Bogdan Stanoevici era și el legat de acest fenomen.

De ce a murit Bogdan Stanoevici

O veste tristă și neașteptată a venit în această dimineață. Actorul Bogdan Stanoevici a murit, cu câteva zile înainte de a împlini 62 de ani.

În spital din 14 decembrie, inițial a fost la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitală. Medicii au anunțat că ar fi fost vindecat de Covid, dar în urma intubării a făcut o infecție nosocomială. Ulterior a fost internat la Institutul CC Iliescu, la Fundeni, sub supravegherea echipei coordonate de profesorul doctor Șerban Bubenek. Fiul său venise urgent din Franța, unde locuiește cu mama sa.

Cauza morții o vom afla în zilele următoare, după efectuarea autopsiei. Atunci vom ști dacă Bogdan Stanoevici a murit de Covid sau de infecția nosocomială.

Bogdan Stanoevici a fost actor, secretar de stat în Ministrul Culturii, ministrul Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019. Care a fost legătura neștiută dintre Bogdan Stanoevici și grupul Song.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.