Evenimentul Zilei > International > Lecţie de modestie: ducii de Cambridge au pornit discret spre Anmer Hall, FĂRĂ GIROFARURI ŞI ANTEMERGĂTORI
Lecţie de modestie: ducii de Cambridge au pornit discret spre Anmer Hall, FĂRĂ GIROFARURI ŞI ANTEMERGĂTORI

Lecţie de modestie: ducii de Cambridge au pornit discret spre Anmer Hall, FĂRĂ GIROFARURI ŞI ANTEMERGĂTORI

Discret, fără antemergători, girofaruri şi tamtam, cea mai importantă familie din Marea Britanie s-a retras la ţară. În România aşa ceva ar fi fost de neconceput. Demnitarii noştri iubesc plecările grandioase, zgomotoase şi haosul pe care-l provoacă în trafic, mai ales la ore de vârf, trecerile lor intempestive şi adesea inutile.

Ducele, Ducesa de Cambridge şi cei doi copii ai lor au părăsit reşedinţa lor din Londra, Palatul Kensington, pentru liniştea şi aerul curat de la Anmer Hall, conacul lor aflat la aproximativ 190 kilometri de capitala britanică. În Range Roverul condus de ducele de 32 de ani s-au aflat, ieri la amiază, pe tot parcursul călătoriei de aproximativ două ore şi jumătate, soţia sa Kate, în vârstă de 33 de ani, şi cei doi copii ai lor.

Celebra familia a părăsit discret Kensingtonul, pe una din ieşirile laterale, şi tot discret a intrat la Anmer Hall, nu pe poarta principală care fusese deschisă probabil intenţionat – pentru derutarea paparazzilor – cu câteva zeci de minute înainte de sosirea ducilor. Range Roverul a pătruns pe proprietate printr-o altă intrare, aflată la câteva sute de metri.

Părinţii ducesei, Carole şi Michael Middleton, vor fi, la începutul săptămânii viitoare, primii oaspeţi care vor sosi la Anmer Hall.