Sebastian Lăzăroiu: Bogdan Chireac e purtătorul de cuvânt al mafiei fondurilor europene

Sebastian Lăzăroiu: Bogdan Chireac e purtătorul de cuvânt al mafiei fondurilor europene

Sebastian Lăzăroiu a afirmat că există o adevărată mafie, transpartinică, în domeniul fondurilor europene iar analistul Bogdan Chirieac este purtătorul de cuvânt al acestei mafii.

Afirmațiile fostul consilier prezidențial au fost făcute în această seară la o emisiune la România Tv în contextul punerii în funcţie a fostei şefe a AM POSDRU, Carmel Ionel. "Nu vă imaginaţi ce presiuni au fost pentru concursul respectiv. E o mafie transpartinică a fondurilor europene şi au fost multe presiuni să-şi bage candidaţi, să câştige unul, altul", a susţinut Sebastian Lăzăroiu.

El l-a acuzat pe analistul Bogdan Chirieac că are legături cu mafia fondurilor UE și că acționează ca un purtător de cuvânt al acestor grupuri de interese. "Știu ce presiuni au fost din partea acestei mafii" "În perioada respectivă, am văzut un domn pe care îl văd şi acuma care spune: Lăzăroiu a numit o incompetentă acolo - domnul Bogdan Chirieac. Şi acum la fel zice. Şi atunci când l-am văzut, ştiind ce presiuni au fost acolo din partea acestei mafii, mi-am dat seama că de fapt Bogdan Chirieac era fost chiar purtătorul de cuvânt al celor care voiau să pună pe altcineva", a spusSebastian Lăzăroiu.

"Sunt interese din toate părţile. Şi din politică, şi din zona sindicală, şi din cea patronală. Toţi au interese acolo. Există o clică d-asta care încearcă să-şi pună oamenii", a spus Lăzăroiu, referindu-se la AM POSDRU. Replica lui Chireac: "Nu pot răspunde la acuzația că am ucis marea Moartă"

Bogdan Chireac a replicat tot la România Tv că nu poate răspunde la acuzaţii de genul "Chirieac a ucis Marea Moartă" și că afirmațiile lui Lăzăroiu sunt iresponsabile

Ne puteți urmări și pe Google News