Evenimentul Zilei > Justitie > Lăutarii lui Kovesi au fost chemați la DNA. Cine erau muzicanții preferați
Lăutarii lui Kovesi au fost chemați la DNA. Cine erau muzicanții preferați

Lăutarii lui Kovesi au fost chemați la DNA. Cine erau muzicanții preferați

Artiștii invitați la petrecerile unde participa și Laura Codruța Kovesi, fostul procuror șef al anticorupției, au fost chemați la audieri la DNA în dosarul care o vizează pe aceasta.

În afară de artiști au fost audiați și politicieni mai vechi și mai noi, printre care Vasile Dâncu, fostul vicepremier, și fostul premier Victor Ponta.

„Am cunoscut-o pe doamna procuror Kovesi care urmare a prezenței mele la diverse festivități, mai mult sau mai puțin oficiale sau private, organizate de Serviciul Român de Informații. (…) La astfel de festivități era prezentă și doamna Kovesi Laura Codruța, cum de altfel era prezent și și domnul Ghiță Sebastian Aurelian”, a declarat Vasile Dâncu în fața procurorilor.

Sebastian Ghiță a spus, cu ceva timp în urmă, că Fane Lăutaru și Mariana erau muzicanții preferați și care au cântat la mai multe petreceri la care a participat și fosta șefă a DNA. „Ca tot omul. Îi plăcea muzica, îi plăceau prietenii, era în largul ei, ca orice om. Cânta și ea versurile. Era un om normal, după aceea a ajuns mai cyborg, fără sentimente. Înainte cred că încă n-o topiseră răul și minciuna", a declarat într-o emisiune televizată la România TV, Sebastian Ghiță. Totodată, fostul politician amintea de o petrecere la Sinaia, unde a cântat împreună cu Vasile Dâncu și cu Codruța Kovesi celebra melodie – „La Chilia-n port". Melodie foarte dragă fostei șefe a DNA.