Evenimentul Zilei > Politica > Laufer vine cu DOVADA DECISIVĂ în scandalul momentului! MESAJ DIRECT către Klaus Iohannis
Laufer vine cu DOVADA DECISIVĂ în scandalul momentului! MESAJ DIRECT către Klaus Iohannis

Laufer vine cu DOVADA DECISIVĂ în scandalul momentului! MESAJ DIRECT către Klaus Iohannis

Ilan Laufer a avut o reacție, joi, după ce a fost acuzat că a mințit când a spus că s-a născut la București.

Laufer și-a făcut public certificatul de naștere, prin care demonstrează că este născut în România.

De asemenea, Ilan Laufer a comentat pe marginea acuzațiilor de antisemitism lansate la adresa președintelui Klaus Iohannis. 

"Având în vedere acuzațiile eronate referitoare la faptul că nu am fost născut în România, țin să precizez următoarele: sunt născut în Romania, sunt român și simt românește”, a precizat Ilan Laufer.

"Fac parte dintr-o etnie cu o profundă conștientizare și încărcătură istorică, evreii fiind un popor care a fost sensibilizat de-a lungul timpului din cauza suferințelor îndurate.

Înțeleg și respect regulile statutare ale organizaţiilor evreieşti şi îmi aleg astăzi cuvintele cu prudenţă.

Totodată, din cauza nejustificării refuzului – conform Constitutiei, a domnului Presedinte, de a fi parte din Guvernul Romaniei, am avut o reacție la cald, bazată pe o puternică încărcătură emoțională.

Nu mi-am dorit și nu îmi doresc să amestec trăirile personale în viața politică.

Consider că, la nivel personal, am dreptul să fiu subiectiv, atunci când mă simt discriminat.

Rămân implicat în proiectele menite să încurajeze dezvoltarea antreprenorilor și a companiilor cu capital românesc, inclusiv internaționalizarea acestora, atât în Europa, cât și în Statele Unite ale Americii", a scris Ilan Laufer pe Facebook.