Evenimentul Zilei > Monden > Lasă muzica pentru politică. Un celebru cântăreț se vrea deputat
Lasă muzica pentru politică. Un celebru cântăreț se vrea deputat

Lasă muzica pentru politică. Un celebru cântăreț se vrea deputat

Marcel Pavel s-a hotărât să intre în politică și a ales să facă acest lucru candidând pe listele Partidului Ecologist Român (PER) pentru un loc în Parlamentul României.

Partidul Ecologist Român – un partid despre care cel mai mare segment al populației nici nu auzise până zilele trecute, când Liviu Plesoaianu, Șerban Nicolae și Cătălin Rădulescu „Mitralieră” au anunțat că se înscriu în acesta, fiind dezamăgiti de PSD – a anunțat acum că în rândurile sale vor intra doi mari artiști români. Astfel, alături de Marcel Pavel, pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie se va afla și Sanda Ladoși.

Așadar, Marcel Pavel va fi pe locul al doilea la Mureș la Camera Deputaților, în timp ce Sanda Ladoși va candida tot în Mureș și va deschide lista pentru Senat.

Dar acesta nu este singurul nume exotic care apare pe listele ecologistilor. Și actorul Bogdan Stanoevici, candidat la prezidențialele din 2019, apare pe listele paritidului eco, și înca primul pe liste, tot la Camera Deputaților, și tot la Mureș, scrie capital.ro.

De asemenea, PER a mai convins și alți artiști să i se alăture, precum compozitorul Andrei Kerestely.

Tot în PER este și Adriana Bahmuțeanu.

Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu au anunțat că s-au inscris în PER

Șerban Nicolae a anunțat vineri că va face pereche cu Liviu Plesoianu pe listele PER București, iar Cătălin Rădulescu a scris sâmbătă, pe Facebook, că li se alătură și el și că va candida din partea PER la Argeș.

Înainte de a pleca din PSD, Plesoianu l-a catalogat drept „slugă” pe Ciolacu pentru că nu a reacționat la cele spuse de ambasadorul SUA la adresa PSD.

„Am plecat din PSD împreună cu Șerban Nicolae tocmai pentru că tu și celelalte drone din jurul tău ați făcut praf demnitatea acestui partid și a oamenilor care l-au votat! Da, Ciolacule, voi candida în tandem cu Șerban Nicolae, din partea PER (el la Senat, eu la Camera Deputaților)! Iar toți românii cu coloana vertebrală perpendiculară pe sol vă vor administra, ție și celorlalte slugi și drone cocoțate în vârful PSD, cea mai usturătoare lecție!

Vai de capul tău, Ciolacule! Continui să apăr eu, din afară, partidul pe care cică îl conduci tu… Un cuvințel n-ai scos în fața tuturor zoaielor aruncate de acel pseudoambasador în capul votanților! Ce fel de ‘lider’ ești tu, degrabă tremurătorule!?”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Lista PER Mureș pentru Senat:

1) Sanda Tache Ladoși;

2) Andrei Kerestely;

3) Petrică Paraschiv;

4) Xenofon George Popa;

5) Niculina Alina Tudor;

6) Alexandru Ionuț Radu.

Lista PER Mureș pentru Camera Deputaților:

1) Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici;

2) Marcel Pavel;

3) Corneliu Claudiu Vlas;

4) Ioan Micu;

5) Ioan Mincu;

6) Dumitru Boitoș;

7) Elena Loredana Matei;

8) Viorica Giorgiana Popa Geambașu;

9) Mihai Alin Radu;

10) Karina Iohanna Boitoș.