Evenimentul Zilei > Social > UN ROMÂN a pledat VINOVAT în faţa unui tribunal din LAS VEGAS. VEZI cum a ŢEPUIT mii de americani
UN ROMÂN a pledat VINOVAT în faţa unui tribunal din LAS VEGAS. VEZI cum a ŢEPUIT mii de americani

UN ROMÂN a pledat VINOVAT în faţa unui tribunal din LAS VEGAS. VEZI cum a ŢEPUIT mii de americani

Un român stabilit în Germania s-a declarat vinovat în faţa unui tribunal din Las Vegas pentru o escrocherie cu maşini, în valoare de peste patru milioane de dolari.

Corneliu Weikum (38 ani), împreună cu o grupare infracţională din România, au pus la cale o afacere ilegală prin care vindeau maşini pe internet, însă odată ce banii erau livraţi, victimele rămâneau cu buza umflată. "După ce negociau cu membrii grupului din România, victimele escrocheriei erau instruite să depună banii pentru automobile în conturi bancare deschise la indicaţiile lui Weikum şi ale lui Mishina-Heffron", se arată într-un comunicat al procuraturii Districtului Central din California, care a contribuit la instrumentarea cazului.
Atât românul, cât şi Mishina Heffron, complicea sa de origine rusă au pledat vinovat şi au fost de acord să le restituie banii păgubiţilor. Potrivit unei înţelegeri cu procurorii, Weikum ar urma să primească 97 de luni de închisoare, iar Mishina-Heffron, 70 de luni. Pedeapsa maximă este de 35 de ani de închisoare.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: