Evenimentul Zilei > Actualitate > O brunetă FOCOASĂ a luat locul Cristina Spătar în vila fostului soț
O brunetă FOCOASĂ a luat locul Cristina Spătar în vila fostului soț

O brunetă FOCOASĂ a luat locul Cristina Spătar în vila fostului soț

Cristina Spătar, fosta nevastă a omului de afaceri Alin Ionescu, s-a mutat din vila acestuia într-un apartament cu chirie alături de cei doi copii pe care îi au împreună. Acum, locul fostei soții a fost luat de o brunetă focoasă, pe nume Larisa care a avut mai multe apariții TV.

După divorțul de Alin Ionescu, cântăreața Cristina Spătar a mai locuit doi ani în vila acestuia, de dragul copiilor. La finalul anului 2018, omul de afaceri i-a cerut Cristinei să se mute. Fosta soție s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii ai cuplului, Aida și Albert.

Cristina Spătar stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună. 

Nici n-a plecat bine fosta soție, că în vila omului de afaceri s-a mutat deja o altă femeie, o brunetă pe nume Larisa Tănăsoiu, care se pare că ar fi noua iubită a lui  Alin Ionescu, potrivit click.ro

 Larisa Tănăsoiu este o brunetă focoasă care a apărut în mai multe emisiuni TV, printre care se număr și emisiunea „Un show păcătos”, emisiunea moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena 1.

Alin Ionescu a mai fost văzut cu cu Larisa în trecut, maai exact în vara anului 2016, când acesta a plimbat-o pe brunetă cu șalupa la Snagov, în fața copiilor săi. 

„Faptul că ies la restaurat nu înseamnă că înşel. Eu apar într-o poză pe o barcă cu mai mulţi oameni şi este o fată. Se scrie că este o relație a mea… Nu mă interesează, nu am cum să fiu afectat. Mai spune lumea că eu sunt omul negru. Nu mă interesează acest subiect. Am mai fost filmat. Eram singur şi râdeam. Un om care e în momente de genul ăsta, el cu el, e mai supărat, eu nu sunt. Sunt ok psihic, sunt bine. Dacă alegerea ei este să meargă mai departe şi îi face bine în carieră, este problema ei. Eu nu-mi doresc să apar, dar ea vrea. Orice apariţie a noastră împreună înseamnă apariţii în presă. Eu încerc să ies fără ea. Viaţa mea acum este 50 la sută schimbată pentru că consider că mai sunt şi eu important. Până acum un an şi jumătate eu nu am existat. Şi familia m-a dezamăgit. Pornind de la Cristina şi familia mea, ea a făcut multe greşeli. I le explic şi eu, şi alţii. E greu să le înțeleagă când eşti setat că tu ai dreptate. Comportamentul nostru şi reacţia noastră la anumite greşeli sunt mai grave decât greșeala în sine. Asta este problema”, a firmat Alin Ionescu în 2016. 

Sursa foto: Instagram