Larisa Iordache, care pe timp de pandemie a activat ca agent de poliție la Secția 22 de Poliție din cartierul Militari (București), a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă un bărbat pentru a îi cuceri inima.

„Timpul, poate și ăsta e un motiv. Însă este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi și să își ofere exact iubirea de care ai nevoie sau să te completeze și să îți înțeleagă viața în totalitate.

Trecutul pe care l-am avut m-a ajutat să fiu omul de astăzi. Nimic nu aș schimba“, a postat Larisa Iordache pe Instagram.

Larisa Iordache este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând cu februarie 2019, Larisa se antrenează alături de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Larisa Iordache s-a născut la București pe 19 iunie 1996 și provine dintr-o familie de sportivi. Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl fotbal.

S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul „Mica Gimnastă”.

„E unică în gimnastică”, o caracterizează Mariana Bitang pe Larisa, despre care mai spune că: „Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar. Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!”.

În 2014, Larisa Iordache a devenit vedeta Campionatului European.

Larisa a fost singura gimnastă care s-a calificat în toate cele patru finale pe aparate, singura care a câștigat două titluri continentale (cu echipa și la sol) și singura care a cucerit cele mai multe medalii (4, pe lângă 2 de aur, un argint la bârnă și un bronz la sărituri).

La Mondialele de la Nanning s-a luptat pentru titlul mondial la individual compus, unde a terminat pe locul secund, poziție pe care ocupat-o și la sol.

Larisa a ajutat la Nanning echipa României, formată din patru sportive ce debutau la o asemenea competiție, să termine pe locul 4.